ERZİNCAN / ÇAYIRLI - Çaykent İlkokulu

Etiket Sonuçları: Çaykent İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda 7 mart günü Deprem ve Yangın Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan hikaye yazma yarışmasında İlkokul kategorisinde 1. sınıf öğrencisi M. Emin ABUŞ ile M. Bera AKKAN'a hediyeleri okul müdürümüz Suudi NAYİR tarafından verildi.

Ara

12-18 aralık haftası Yerli Malı Haftası olması münasebetiyle bütün öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ve velilerimizin desteğiyle kutlama yapıldı.

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ"

Okulumuz İlkokul Öğretmenleri Meryem AKKAN, Dirensu COŞKUN ve ilkokul öğrencilerimizin katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı. Güzel dilimiz Türkçemizin öğrencilerimiz tarafından daha güzel bir şekilde kullanılması için bakanlığımız tarafından başlatılan bu projeye katkılarımız artarak devam edecek.

Okulumuza servis ile gelen öğrencilere bilgilendirme yapıldı.