ERZİNCAN / ÇAYIRLI - Çaykent İlkokulu

Nis

Gazi meclisimizin açılışının 104. yıl dönümünü öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda 7 mart günü Deprem ve Yangın Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı yapıldı.

Şbt

Çayırlı Kaymakamımız Ömer Faruk GÖKÇE okulumuzu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şbt

Okulumuzda Öğretmenlerimiz Meryem AKKAN, Diirensu COŞKUN ve Mehmet ÇÖL öğretmenlerimizin çalışmalarıyla Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyimlerin öğrencilerimiz tarafından anlaşılmasını sağlamak üzere bir sergi ve drama gösterisi düzenlendi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem karneleri dağıtldı.

Buğday Tanesi adlı film izlendi.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerikapsamında ilimizin Tercan ilçesi Kurukol Köyünden şehit olan Recep GÜNDÜZ'ün mezarını Okul Müdürü Suudi NAYİR, Md. Yrd. Metin GÜLER, İngilizce öğretmeni Mehmet ÇÖL ve 6/A SINIFI öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan hikaye yazma yarışmasında İlkokul kategorisinde 1. sınıf öğrencisi M. Emin ABUŞ ile M. Bera AKKAN'a hediyeleri okul müdürümüz Suudi NAYİR tarafından verildi.

Ara

Çayırlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal turunuvasına katılan okulumuz şampiyon oldu.

Ara

12-18 aralık haftası Yerli Malı Haftası olması münasebetiyle bütün öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ve velilerimizin desteğiyle kutlama yapıldı.

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ"

Okulumuz İlkokul Öğretmenleri Meryem AKKAN, Dirensu COŞKUN ve ilkokul öğrencilerimizin katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı. Güzel dilimiz Türkçemizin öğrencilerimiz tarafından daha güzel bir şekilde kullanılması için bakanlığımız tarafından başlatılan bu projeye katkılarımız artarak devam edecek.

Ara

Okulumuza 8 adet etkileşimli tahta kurulumu yapıldı. Katkısı olan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında 100. yıl anısına şiir, kompozisyon yarışması yapıldı. Ayrıca bütün personel ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlama etkinliği yapıldı. Nice yüzyıllara...