ERZİNCAN / ÇAYIRLI - Çaykent İlkokulu

Çaykent İlkokulu

Çaykent İlkokulu Çaykent Köyü Çayırlı/Erzincan
Vizyon
Çaykent İlkokulu olarak hedefimiz: Sağladığımız eğitimle; güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, toplum tarafından takdir edilen, Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliği kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine de sahip olan ahlaklı nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Çaykent İlkokulu olarak; Türk Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun; Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak,ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,çağımızın teknolojisinden faydalanabilen, ortaöğretime hazır bireyler yetiştirmektir.
Lojman
6 - Tek katlı 6 lojman kaloriferle ısınıyor.
Ulaşım
İl merkezinden karayolu ve demiryolu ile 4 km mesafeye kadar doğrudan araç bulunur.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Erzincan´ın Çayırlı ilçesine bağlıdır. Çayırlı’nın doğusunda yer alır. Erzincan´a uzaklığı 100 km, İlçeye uzaklığı 13 km olup yolun tamamı asfalttır. Köyümüzün batısında Aşağı Çamurdere, güneyinde Yukarı Kartallı, güney doğusunda Aşağı Kartallı, doğusunda Gökçe, kuzeydoğusunda Çadırkaya (Gözeler), kuzeyinde Kızılmağara, kuzey batısında ise Harmantepe köyleri bulunur.
Erzincan´a 100 km, Çayırlı´ya 13 km
Okulumuzda etkileşimli tahta mevcuttur.